Maandlasten koophuis

Maandlasten koophuis

Je hebt een huis op het oog en vraagt je af wat de maandlasten zijn die daar bij horen. Je vraagt je af of je met je tijdelijke contract wel een hypotheek kunt krijgen. Je bent ondernemer of zzp-er en vraagt je af wat je kunt. Een huis kopen is maatwerk, een huis financieren misschien nog wel meer.

Op internet kun je vaak vlot vinden wat je op basis van je inkomen kunt lenen. Ze gaan er dan vaak van uit dat je vast inkomen en een vaste baan hebt. Zelf doen wij niet in hypotheek. Wel kunnen we je altijd doorverwijzen naar een goede adviseur die jij correct kan informeren. Wanneer je dat op prijs stelt dan komt hij of zij zelfs een keer op een avond bij jou thuis om je situatie te inventariseren en op een rijtje te zetten wat jij kunt.

maandlasten woningAls je wilt weten wat jij kunt, laat het ons dan weten en we zorgen er voor dat je inzichtelijk krijgt wat je kunt.

Voor meer vragen (en antwoorden) kun je terecht op onze FAQ pagina (meest gestelde vragen). Heb je een vraag die niet wordt genoemd of liever persoonlijk contact? Vul het invulformulier in, mail naar westerbork@woonaccent.nl  of bel 0593 33 33 34.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Maandlasten koophuis

  1. Pingback: Huis bezichtigd en nu? | woneninmiddendrenthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s