Makelaar in Westerbork

Makelaar in Westerbork

Zoek je een makelaar in Westerbork en weet je niet waar je op moet letten wanneer je een makelaar moet kiezen, dan zullen wij je in dit blog een paar tips geven. Met deze tips kun je wellicht beter kiezen met wie je in zee wilt gaan als je je huis wilt verkopen of juist je droomhuis wilt kopen. Een aantal vragen die je daarbij kunt stellen zijn de volgende:

  • Welke makelaar is het beste thuis in welk dorp of welke stad?
  • Hoe beoordelen klanten een makelaar?
  • Hoe lang staat de ‘gemiddelde’ woning bij die makelaar te koop?

makelaar in westerbork

Welke makelaar is het beste thuis in welk dorp of welke stad?

Tegenwoordig kun je heel eenvoudig op funda zien hoeveel woningen in een bepaalde plaats te koop staan en ook hoeveel er het laatste jaar zijn verkocht. Het lijkt het logische keuze om de makelaar te kiezen die in de betreffende plaats de meeste woningen heeft verkocht. Je mag er namelijk van uit gaan dat die makelaar de koper van je woning al eens ergens anders heeft getroffen. Wil je een woning kopen en daarvoor een makelaar inschakelen, dan kun je ook weer op die manier kijken wie goed thuis is in die bepaalde plaats. Voor de afweging om al dan niet een aankoopmakelaar in te schakelen, verwijzen wij naar een eerder blog.

Klanten beoordelen de makelaar

Een goede manier om makelaars met elkaar te vergelijken is op funda de kantoorpagina van de betreffende makelaars op te zoeken en te kijken hoe men die makelaar heeft beoordeeld. Elke makelaar kan dit door hun klanten laten doen. Het is de keus aan de makelaar of hij dit wel niet doet. Doet de makelaar het wel, dan worden automatisch alle beoordelingen getoond. Als er een mooi aantal beoordelingen te vinden zijn, kun je vlot zien of deze makelaar wellicht jouw makelaar wordt.

Doorloopsnelheid aanbod per makelaar

Op de kantoorpagina op funda kun je verder ook nog bekijken hoeveel woningen een makelaar te koop heeft en hoeveel woningen die makelaar het afgelopen jaar heeft verkocht. Wie is er groter of beter? Een makelaar die 100 woningen te koop heeft en er het afgelopen 70 heeft verkocht of een makelaar die 50 huizen te koop heeft staan en er het afgelopen jaar 60 heeft verkocht?

Wil je contact met Woonaccent Makelaars Westerbork, de makelaar in Westerbork en Beilen en directe omgeving? Bel dan met 0593-333334 voor een vrijblijvende afspraak of mail met westerbork@woonaccent.nl. Ook kunt u uw vraag kwijt in het contactformulier.

PS: dit is even een testje om te zien hoe snel dit blog indexeert op de zoekwoorden ‘makelaar in Westerbork’ geschreven en gepubliceerd op 31 maart 2015 om 17.46 uur.

Dit bericht werd geplaatst in aankoopmakelaar Drenthe, Makekaar, Wonen in Midden Drenthe, Woningmarkt Nieuws en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s