School te koop Drenthe (Hijken)

School te koop Drenthe (Hijken)

In verband met nieuwbouw, staat de oude basisschool in Hijken nu te koop waarbij elke tekst dit pand tekort doet aan de mogelijkheden.

Wilt u uw dromen werkelijkheid laten worden? Uw eigen creatieve geest de ruimte geven?

School Drenthe

 

Onbegrensde mogelijkheden!

Het pand is met haar 360 m2 gebruiksoppervlak en drie klaslokalen een unieke uitdaging voor degene die bezit over fantasie en inzicht.

Voor de indeling verwijzen wij u naar de plattegrond.

Naar eigen inzicht kan er een fantastische royale tuin aangelegd worden. De bezonning is gunstig waardoor het mogelijk is meerdere terrassen te creëren in de zon. De toekomstige bestemming van het object mag wonen of een combinatie van wonen en werken worden. Heeft u concrete plannen en wilt u die bespreken? De gemeente gaat graag met u in gesprek over uw plannen waarbij de gemeente voornemens is mee te werken aan een bestemmingsplanwijziging.

Wellicht komen dan al uw wensen samen? Grijpt u de kans?

Verkoop bij inschrijving

Het pand zal worden verkocht op basis van inschrijving, de richtprijs is 200.000 euro. Er worden een tweetal open huis momenten georganiseerd, u bent kunt dan zonder afspraak bezichtigen. Bent u na de bezichtiging geïnteresseerd in het object dan kunt u met een speciaal inschrijvingsformulier een schriftelijke bieding uitbrengen. Na de sluiting van de inschrijvingsperiode worden de ontvangen biedingen met de opdrachtgever besproken waarna een keuze tussen de ontvangen biedingen zal worden gemaakt.

OPEN HUIS
DAG 1 Vrijdag 23 mei 2014 van 15.30-17.30 uur
DAG 2 Donderdag 12 juni 2014 van 15.30-17.30 uur

SLUITING INSCHRIJVINGEN VRIJDAG 4 JULI 2014 12.00 UUR

Voor het opvragen van een inschrijfformulier, meer informatie en de voorwaarden van verkoop bij inschrijving kunt u contact opnemen met de verkopende makelaar. Is dit niet wat u zoekt en zoekt u wel iets bijzonders? Dan attenderen wij u op de  kerk in Wijster, Kampsweg 10. Deze kerk wordt gelijktijdig te koop aangeboden en verkocht.

Heeft u vragen? Bel dan met Woonaccent Makelaars Westerbork op 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact!

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Makekaar, Uncategorized, Wonen en werken, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s