Bouw en woonweken Drenthe

Bouw en woonweken Drenthe

Op 10 mei wordt de aftrap gegeven voor de Bouw en woonweken in Drenthe, een logisch vervolg op de vorig jaar succesvol verlopen startersmanifestatie.

Bouwenwoonweken Midden-Drenthe

Bouw en woonweken Midden-Drenthe

In gemeente Midden-Drenthe zal op 10 mei een bouw- en woonbeurs worden georganiseerd op het plein voor het gemeentehuis. Op de woonmarkt staan ruim plaatselijke bouwbedrijven, makelaars/ontwikkelaars, hypotheekadviseurs, architecten/bouwkundig tekenaars, bedrijven op het gebied van energie en duurzaamheid, woningcorporaties en bedrijven op het gebied van woon- en tuininrichting. Ook voor de kinderen zijn leuke activiteiten georganiseerd zoals een springkussen, poffertjeskraam en een draaimolen.

€ 1.250 voordeel

De meeste bedrijven hebben in de actieperiode die loopt van 10 tot en met 31 mei een speciale actie. Zo is er bij de makelaars een voordeel te behalen van € 1.250 bij de aankoop van een woning.

Benieuwd wat uw voordeel is? Bel dan met Woonaccent Makelaars Westerbork op 0593 33 33 34 of neemt contact met ze op via het contactformulier.

 

Dit bericht werd geplaatst in aankoopmakelaar Drenthe, Starter in Midden-Drenthe, Wonen in Midden Drenthe, Woningmarkt Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s