Kom jij in aanmerking voor een starterslening?

Starters opgelet! Kom jij in aanmerking voor een starterslening?

Starterlening 3Enkele dagen na de jaarwisseling, het nieuwe jaar is weer begonnen!

De 3 is een 4 geworden en in het dagelijkse leven merken we op het eerste oog niet veel verschil. We pakken de draad weer op en gaan verder met waar we bezig waren.

Een nieuw jaar betekent ook een nieuwe ronde met nieuwe kansen en mogelijkheden! Wat dacht je van je van eerste woning? Krijg je financiering niet helemaal rond? Onder een aantal voorwaarden verstrekt de gemeente startersleningen en is het wellicht toch mogelijk je eerste woning te kopen.

Mogelijkheden van een starterslening

De gemeente kan onder gunstige voorwaarden geld aan je lenen. De starterslening van de gemeente Midden Drenthe heeft een rentevaste periode van 15 jaar met een maximale looptijd van 30 jaar. De eerste 3 jaar betaal je geen rente en aflossing over het geleende bedrag.

Uiteraard stelt de gemeente nadere voorwaarden aan het verstrekken van een starterslening. Zo mag je nooit eerder eigenaar geweest zijn van een koopwoning en kan er niet gecombineerd worden met andere kortings- of financiële regelingen.

Nu het dieptepunt van de markt lijkt te zijn bereikt, het erop lijkt dat er een eind komt aan de daling van de huizenprijzen, dat de prijzen zich dit jaar zullen stabiliseren om vervolgens in 2015 weer licht te zullen gaan stijgen is het nu het moment om in te stappen!

Want juist op dit moment is het voor jou extra aantrekkelijk om een huis te kopen. Vooral aan het begin van het jaar is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een starterslening en dat in de combinatie met het nodige aanbod, een goede leencapaciteit en aantrekkelijk geprijsde woningen. Er zijn dus volop kansen voor jou!

Benut die kansen en wees er snel bij, want voor je het weet is het potje van de startersleningen leeg en moet je wachten tot de 4 een 5 is geworden.

StarterleningWil je vrijblijvend meer weten? Bel naar 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork!

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Starter in Midden-Drenthe, Tips koophuis Drenthe, Wonen en werken, Wonen in Midden Drenthe, Woningmarkt Nieuws en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s