Wonen en werken in Drenthe

Wonen en werken in Drenthe

Wat houd ik er toch van om te wonen en te werken in Drenthe! Het zijn weer de eerste koude dagen van het seizoen en voordat ik aan mijn reis kan beginnen haal ik de vorst van de ruiten. Gezond weer, dat zeker. Zo kent elk seizoen haar charmes en kent zij prachtige facetten.

Mijn reis bewonen en werken in drentheginnend en dwalend door het verkeer. Een ieder op weg naar zijn eigen bestemming, dat blijft inspirerend. Wat zal de dag ons vandaag brengen? In ieder geval een andere route volgen naar mijn werk. Als het verkeer dan toch ook hier eens een keer vaststaat dan kies ik ervoor om de mooiste route naar mijn werk te rijden. Een mooiere route, die slechts een paar minuten extra reistijd kost, toch wel fijn die spaarzame keer dat het verkeer wat drukker is..

De route door het landschap doet me stilstaan bij Holthe. De vorst aan de grond geeft een prachtig uitzicht geeft over de landerijen. De opgaande zon die rood kleurt aan de horizon. Een gevoel van geluk vult me. Dit geluksgevoel deel ik graag, immers geluk wordt groter als je het deelt.

Wat ben ik toch een gelukkig mens dat ik in Drenthe woon en werk!

Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Met het gratis Woonadviesgesprek informeren wij jou over jouw mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen. Gratis en vrijblijvend. Bel naar 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork.

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Tips koophuis Drenthe, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s