Groepsaccomodatie te koop Drenthe

Groepsaccommodatie te koop Drenthe (inruil bespreekbaar)

VERKOCHT!

Wonen zonder maandlasten!! Dat kan door het nuttige met het aangename te combineren, op deze fantastische locatie, grenzend aan het bos en de heide van het Hijkerveld (eigendom bij stichting “Het Drent Landschap”). De opbrengsten van de groepsaccommodatie zijn ruim voldoende om hiermee de vaste lasten te betalen!

Groepasaccommodatie te koop Drenthe

Groepsaccommodatie, woonruimte, atelier en expositieruimte

Aan de rand van natuurgebied ‘Het Hijkerveld’, midden in Drenthe, is deze unieke combinatie van groepsaccommodatie, woonruimte, atelier en expositieruimte gelegen. Het betreft een multifunctionele combinatie (543 m2)  met vele mogelijkheden om te gebruiken voor doeleinden in horeca, recreatie, atelier/galerie en/of wonen.

De groepsaccommodatie is voorzien van 2 grote zalen (nu ‘vergaderruimte’ en ‘woonkamer’) een eetkamer (serre), een keuken, negen 2-persoons slaapkamers, sauna, zowel beneden als boven voldoende sanitaire voorzieningen.

Achter de groepsaccommodatie zijn het atelier (70 m2) met vide en houtkachel en de woning gelegen.

Indeling woning: entree, was/ketelruimte, keuken, badkamer.
Verdieping: woonkamer met weids uitzicht en veel lichtinval en open eetkeuken, overloop/gang, toilet, slaapkamer, kantoor en opkamer/tv-kamer.

De vrijstaande expositieruimte/atelier is 80 m2 groot. De begane grond is prima expositieruimte.
Verdieping: overloop met keukenblok, toilet en slaapkamer/kantoor.

Schaapskudde Hijkerveld

Groepsaccomodatie gelegen aan bos in Drenthe

De tuin met vijver, wandelpaden, diverse zitjes waaronder een zitje met uitzicht over de landerijen, overdekt terras en nog veel meer is onder architectuur aangelegd. Aan de zijkant van de tuin is een schuur gesitueerd. De totale perceeloppervlakte bedraagt 3605 m2. Aan de overzijde is het bos met daarachter de heide met schaapskudde gelegen.

Voor een echte indruk van het geheel, nodigen wij u van harte uit voor een uitgebreide bezichtiging! Kortom, grijp uw kans en maak uw dromen waar!

Is een groepsaccomodatie je te groet en houd je het liever bij een bed & breakfast? Dan is deze woning die eveneens vlak bij het Hijkerveld ligt wellicht iets voor u.

Wilt u eens vrijblijvend komen kijken of u deze kans wilt grijpen of bent u benieuwd naar de brochure? Bel dan naar 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork!

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Wonen en werken, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s