Nieuwbouwwoningen Drenthe

Nieuwbouwwoningen Drenthe

Zoekt u een nieuwbouwwoning in Drenthe? Dan hebben wij in een aantal leuke dorpen een aantal zeer recent gebouwde twee onder een kap woning en geselecteerd, waar u zo in kunt omdat ze recent zijn gebouwd, luxe zijn uitgevoerd en door de eerste bewoner keurig zijn bewoond!

Nieuwbouwwoning Nieuw Balinge

 nieuwbouwwoning nieuw balinge - Wolvenhaar 9  nieuwbouwwoning nieuw balinge - Wolvenhaar 9   nieuwbouwwoning nieuw balinge - Wolvenhaar 9

Wolvenhaar 9, Nieuw Balinge- Netto maandlasten: 847 euro. Hierbij staat de rente 10 jaar vast en los je in 30 jaar alles volledig af! Royale helft van een royaal dubbel woonhuis (2004) met aangebouwde garage. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt aan de rand van het dorp… lees verder…

Nieuwbouwwoning Drijber

 nieuwbouwwoning Drijber- Nijenkamp 18  nieuwbouwwoning Drijber- Nijenkamp 18  nieuwbouwwoning Drijber- Nijenkamp 18

Nijenkamp 18, Drijber– Netto maandlasten: 859 euro. Hierbij staat de rente 10 jaar vast en los je in 30 jaar alles volledig af! INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR. Verkoper is op zoek naar een landelijk gelegen, vrijstaande woning in een straal van ca. 20 kilometer rond Drijber. Dit mag een … lees verder..

Nieuwbouwwoning Witteveen

 nieuwbouwwoning Witteveen- B. Assenweg 2  nieuwbouwwoning Witteveen- B. Assenweg 2   nieuwbouwwoning Witteveen- B. Assenweg 2

B. Assenweg 2, Witteveen– Netto maandlasten: 772 euro. Hierbij staat de rente 10 jaar vast en los je in 30 jaar alles volledig af!  Nagelnieuwe twee-onder-een-kapwoning met grote garage en carport. De woning is voorzien een een luxe keuken en badkamer en is keurig en up-to-date ingericht. Een ideale woning om.. lees verder..

Nieuwbouwwoning Westerbork

 nieuwbouwwoning Westerbork- Groefmaat 9  nieuwbouwwoning Westerbork- Groefmaat 9  nieuwbouwwoning Westerbork- Groefmaat 9

Groefmaat 9, Westerbork -Netto maandlasten: 850 euro. Hierbij staat de rente 10 jaar vast en los je in 30 jaar alles volledig af! In de jongste woonwijk van Westerbork, het Hooimaveld, gelegen halfvrijstaande woning met garage, 4 slaapkamers en royale tuin op het zuiden en.. lees verder..

Wilt u een woning bezichtigen, bent u benieuwd naar de brochure of wilt u een vrijblijvend hypotheekgesprek? Bel dan 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork!
Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Starter in Midden-Drenthe, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s