Wanneer een huis kopen?

Wanneer een huis kopen?

Wanneer een huis kopen?Nu! Het lijkt erop dat er een eind komt aan de daling van de huizenprijzen, dat de prijzen zich volgend jaar zullen stabiliseren om vervolgens in 2015 weer licht te zullen gaan stijgen.

Juist op dit moment is het voor jou extra aantrekkelijk om een huis te kopen. Er is veel aanbod, de leencapaciteit is goed, woningen zijn aantrekkelijk geprijsd, dus volop kansen voor jou! Benut die kansen!

Waarom een aankoopmakelaar wanneer je een huis koopt?

Dat is een vraag die we vaak horen. Waarom een aankoopmakelaar? Ik kan het toch zelf?! Dat willen we zeker niet ontkennen. Echter, wanneer je ons inschakelt als aankoopmakelaar dan benut je extra kansen. Wij zijn emotioneel niet betrokken bij de aankoop van een woning waardoor van ons te allen tijde professionaliteit verwacht kan worden. Mede hierdoor mag je erop vertrouwen dat de scherpste aankoopprijs bedongen wordt. Zo ben je er zeker van dat je niet teveel betaalt voor jouw droomwoning!

Waarom een lokale makelaar als aankoopmakelaar?

  • Wanneer je een lokale makelaar inschakelt als aankoopmakelaar ben je precies op de hoogte wat een reële prijs is voor jouw droomhuis;
  • De aankoopmakelaar onderzoekt grondig de technische staat van de woning;
  • Je aankoopmakelaar begeleidt je bij lastige en tijdrovende juridische documenten, afhandeling en oplevering;
  • Woonaccent Makelaars Westerbork als aankoopmakelaar onderhandelt op basis van no cure no pay. De Woonaccent aankoopmakelaar verdient dus alleen geld als jij geld verdient!

Waarom een aankoopmakelaar die jou kansen biedt?

Weet jij wat jouw kansen zijn in de huidige woningmarkt? Of waar juist de valkuilen zitten? Geheel vrijblijvend bieden wij je een Woonadviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg je informatie over jouw mogelijkheden en positie in de huidige woningmarkt. We brengen je persoonlijke situatie volledig in kaart, zodat jij weet welke stap je nu het beste kunt zetten. Altijd goed om te weten.

Wil je vrijblijvend meer weten? Met het gratis Woonadviesgesprek informeren wij jou over jouw mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen. Gratis en vrijblijvend. Bel naar 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork!

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Starter in Midden-Drenthe, Tips koophuis Drenthe, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s