Villa te koop Drenthe

Villa te koop Drenthe

Villa te koop DrentheBoermaat 14, Westerbork – Villa te koop Drenthe

Ontwaken in het vroege ochtendgloren door de warmte van de zonnestralen welke binnenvallen door de openslaande deuren van de slaapkamer.

De sereniteit van deze villa zal u de zuiverste vorm van innerlijke rust geven. Een pure villa door het gebruik van eersteklas materialen en een bijzonder hoog afwerkingsniveau.

Met blijvend vrij uitzicht over de es en het volledige woonprogramma op de begane grond zal de villa u het genoegen geven van puur genieten.Vanuit de serre, woonkamer of keuken genieten van het uitzicht. Vanuit de tuin luisteren naar de vogels die fluiten.

Vol bewondering kijken naar bomen, planten en de lucht. De geuren van buiten inademen. Keer op keer ontdekken dat er zo veel is om van te genieten.De villa met carport en schuur is gelegen op een kavel van 806 m2 waarbij de tuin en de achtergevel ideaal op de zon zijn gelegen.

Inrichting van de villa

Bij de bouw van deze prachtige villa is uitsluitend gebruikt gemaakt van eerste klas materialen en is er zorgvuldig nagedacht over de ruimte en licht. De hoogte in de woonkamer (5,5 meter) en de aangebouwde serre geven veel dimensie.De gehele begane grond is uitgevoerd met vloerverwarming, extra brede deuren en er zijn geen drempels aanwezig. De begane grondvloer is afgewerkt met zijdeglans plavuizen van Sant’ Agostino.

Villa te koop Drenthe  Villa te koop Drenthe

De woonkamer met aansluitend de open keuken (totaal 72m) sluit aan op een breed overdekt terras en is er op 3 plaatsen de mogelijkheid gecreëerd middels dubbele openslaande deuren contact te verkrijgen met buiten of de serre. De aangebouwde glazen serre kan geheel geopend worden voor het optimale buiten-binnen gevoel.

Door de aanwezigheid van een tweede entree is het een goede mogelijkheid een praktijk of werkruimte aan huis te realiseren. Deze entree (met garderobe) geeft u toegang naar de verblijfsruimte met vide.

villa te koop drenthevilla te koop drenthevilla te koop drenthe

De tuin is aangelegd naar het ontwerp van de heer J. Helmantel en is uitgevoerd met terrassen, een vijver, broeikas, twee moderne natuurstenen banken, natuurstenen zuilen met verlichting bij de ingang en RVS afscheidingsdeuren.

Sta stil en stel u open voor de schoonheid en uitmuntendheid van deze buitengewoon aangename villa. Sereniteit, een vorm van geluksbeleving. Leven in het nu. In alle rust, veilig en het vertrouwde. Dit is uw moment.

Wilt u  deze villa bezichtigen of bent u benieuwd naar de brochure? Bel dan naar 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork!

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Uncategorized, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s