Woonboerderij te koop Drenthe

Woonboerderij te koop Drenthe

Woonboerderij te koop Drenthe, hoog landleven-gehalte en perfect onderhouden: genietend van het landschap en de landerijen van Natuurmonumenten treft u de woning welke gelegen is aan Koolveen 12 te Nieuw Balinge.  De weg ernaartoe bereidt u voor op een buitengewone beleving. Een beleving van rust, weldaad en thuiskomen.

Hoog landleven-gehalte, perfect onderhouden

Landhuis in en nabij prachtige natuur

Buiten is binnen.
Door de aanwezigheid van de vele raampartijen en de schuifpuien naar de terrassen kunt u op elk moment van de dag genieten van de fenomenale woonomgeving en de natuur.

Landhuis met een hoog gehalte van het landleven (3)

U zult ervaren dat de oude gebinten in de woning deze beleving zal versterken.
Het geheel zal u het gevoel geven van thuiskomen en u laten ervaren wat het betekent te leven in en nabij prachtige natuur.
Ze laat in al haar facetten haar schoonheid zien en ademt een serene rust uit waarbij ook de Wielewaal haar welluidende klanken laat horen.

Het oorspronkelijke bouwjaar van dit object gaat terug naar het jaar 1920.
In dit landhuis ziet u terug wat de huidige eigenaren hebben ervaren.
De afgelopen 20 jaren heeft er zich een complete metamorfose voorgedaan van het geheel waardoor er in het woonhuis royale en lichte leefruimtes zijn ontstaan.
Met gevoel en passie voor het woonhuis en de natuur is het geworden wat het nu is, een charmant, sfeervol en karakteristiek landhuis.

Van uw landhuis genieten, binnen is buiten?

De royale en lichte woonkamer met aangrenzend de moderne open keuken zullen u, in combinatie met de aangrenzende tuinkamer, het gevoel geven wat de oorspronkelijke architect heeft bedoeld; binnen genieten van buiten.

Landhuis met een hoog gehalte van het landleven (5)
Vanuit de woonkamer, leefkeuken en tuinkamer heeft u uitzicht op de landerijen en uw eigen besloten tuin met een verscheidenheid aan terrassen.
Wanneer u vanuit de tuinkamer de schuifpui opent, komt u in de lommerrijke tuin en ademt u de lucht van de natuur in.

Landleven in uw eigen tuin

De verzorgde en romantische tuin is helemaal in stijl met de woning aangelegd en in meerdere plantvakken opgedeeld.
De aanwezigheid van een eigen grondwaterbron laat u vrijwel altijd beschikken over voldoende water om in de droge perioden de tuin van extra water te voorzien.
Het terras aan de achterzijde van de woning met uitzicht over landerijen is op het westen gesitueerd waardoor u in de avond van de zonsondergang kunt genieten.

Wanneer u plaats neemt op het terras aan de rand van de vijver lijkt het of de tijd is stilgezet. Het is een ultiem genieten van uw paradijs.

Landhuis met een hoog gehalte van het landleven (7)

Het geheel is gelegen op een kavel van 4.720 m2 eigen grond en is omzoomd door een boswal met daarachter de landerijen, bossen, zandverstuivingen en heide van het Mantingerveld.

Alleen een ontmoeting met dit schilderachtige geheel kan u laten beleven en ervaren wat de schrijver van deze tekst u wil duiden.

Zie hier de presentatie op funda, met alle foto’s en plattegronden.

Wilt u een de woning bezichtigen, bent u benieuwd naar de brochure? Bel dan 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork!

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s