Als wij een koper hebben, zou je je huis dan verkopen?

Als wij een koper hebben, zou je je huis dan verkopen?

We kunnen het helaas niet ontkennen: de huidige woningmarkt is niet bemoedigend. Sommige mensen worden zó afgeschrikt dat ze hun huis bij voorbaat al niet te koop zetten, ook al zouden ze dat misschien graag willen. Ze denken dat het geen zin heeft hun huis in deze tijd te koop te zetten; het aanbod is immers zo groot. Aan die mensen vragen wij: als wij een koper hebben voor je woning, wil je dan verkopen?

Stille verkoop

Jij wilt misschien graag verkopen maar er is ook een grote groep mensen die graag willen kopen maar die niet kunnen vinden wat ze zoeken. Daarom brengt Woonaccent de woonwensen van potentiële kopers in kaart in zoekprofielen. Het zou goed kunnen dat de koper van jouw huis daartussen zit! Je huis hoeft dan niet met foto’s en al in het woningaanbod en op Funda maar als wij weten dat je huis te koop is, kunnen we via stille verkoop zorgen voor een koper: weinig gedoe maar wel een koper.

Woningruil en stille verkoop in Drenthe

Woningruil

Ook een goede mogelijkheid is woningruil. Als jij een tussenwoning in Assen hebt en graag een woonboerderij in de regio Westerbork wilt, geldt voor iemand uit Westerbork misschien wel net andersom. In dat geval kunnen wij een woningruil coördineren. Door jouw zoekprofiel te koppelen aan het profiel van een koper kunnen jullie allebei je droomhuis kopen én je huis verkopen. Onlangs hebben wij een dergelijke ruiling gerealiseerd voor mensen uit Assen en Orvelte.

Als wij een koper hebben, zou je je huis dan verkopen?

Ja? Neem dan contact met ons op.

Woonaccent Midden-Drenthe, de makelaar voor Aalden, Balinge, Beilen, Drijber, Eeserveen, Elp, Hijken, Hooghalen, Meppen, Nieuwe Balinge, Rolde, Schoonloo, Schoonoord, Westerbork, Wezup, Wijster, Witteveen, Zuidveld, Zwiggelte

Dit bericht werd geplaatst in Koopwoningen, Tips koophuis Drenthe, Wonen in Midden Drenthe en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s