Starter in Midden-Drenthe: Startersmanifestatie groot succes

Half juni is de Startersmanifestatie in Drenthe beëindigd. Tijdens deze drie weken profiteerden starters op de woningmarkt van extra voordeel bij het kopen van een huis onder 200.000,- . De Startersmanifestatie zette echter niet alleen in op financieel besparen maar ook energiebesparing. Iedere koper kreeg in deze periode een gratis Energiepakket van bijvoorbeeld zonnepanelen, een nieuwe ketel of een subsidie van maximaal € 1.500 euro voor het isoleren van de woning.

Startersmanifestatie succes

Op 25 mei begon de manifestatie met een Startersmarkt op het gemeentehuis in Beilen en andere gemeenten in Drenthe. Bezoekers kregen naast een actueel woningaanbod en informatie over energiebesparing ook tips voor woninginrichting en financieringsmogelijkheden.

Direct op deze eerste dag kon Woonaccent al een woning van eigenaar doen verwisselen! Later in de Startersmanifestatie volgden er nog zo’n zeven woningen! Een aantal van deze verkopers, kocht naar aanleiding van de verkoop van een starterswoning een woning in een iets duurder segment, waarmee inderdaad een stukje doorstroming op gang werd geholpen. Dit was de insteek van deze manifestatie, die dan ook zeker als geslaagd kan worden gezien.

Starter op de woningmarkt Midden-Drenthe startersmanifestatie

Starter in Drenthe

De Startersmanifestatie maakte deel uit van Drents Woningmarktoffensief. De gedachte hierachter wordt door Woonaccent gedeeld: wonen in Drenthe toegankelijk maken.

De Startersmanifestatie is nu dus voorbij maar Woonaccent kan u als starter natuurlijk nog steeds helpen op de woningmarkt. Lees bijvoorbeeld ook onze eerdere blog over kopen vs. huren of verhuizen met een restschuld of neem direct contact met ons op.

Dit bericht werd geplaatst in energiebesparing, Koopwoningen, Starter in Midden-Drenthe, Tips koophuis Drenthe, Wonen in Midden Drenthe, Woningmarkt Nieuws en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s