NVM Open Huizen Dag 2014, meedoen of niet?

NVM Open Huizen Dag 2014 , waarom je mee zou moeten doen

Open Huizen Dag, meedoen of niet? Op 5 spril is het weer zo ver:  de NVM Open Huizen Dag. Doe je daaraan mee of niet?

Wel mee doen met de Open Huizen Dag

Wil je ook je huis verkopen? Dan grijp je toch elke kans aan om de kans op succes te vergroten?! Deelname aan de Open Huizen Dag is Woonaccent Makelaars Westerbork gratis. Uit onderzoek van NVM makelaars blijkt  dat de verkoopkans van deelnemende woningen verdubbelt! Landelijk liegen de cijfers er niet om, in september 2012, was 19% daarvan verkocht terwijl van de woningen die niet mee deden slechts 9% verkocht was. Een belangrijke overweging. Afgelopen jaar heeft Woonaccent Makelaars Westerbork ca. 10 woningen verkocht door de verschillende open huizen.

nvm openhuizen dag 2014

Risico open huis

Er bestaat een reële kans dat er niemand op jouw huis af komt en je je woning dus voor niets aan kant hebt gemaakt. Dit gebeurt bij een op de drie huizen. Teleurstellend en confronterend, maar ook gelijk een goede indicatie voor hoe je woning in de markt staat. Wil je een leuk voorbeeld zien van iemand die niet mee deed met het open huis en juist door dit open huis wel zijn woning verkocht, lees hier dan verder..

Een veel leuker risico is natuurlijk: als je mee doet, loop je ook het ‘risico’ dat je hierdoor juist je woning verkoopt.

Wil je je huis verkopen en ook optimaal profiteren van de open huizendag? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op per telefoon op 0593 33 33 34 of neem via het contactformulier contact op met Woonaccent Makelaars Westerbork! Wij bespreken graag uw kansen!

Dit bericht werd geplaatst in Tips koophuis Drenthe, Wonen in Midden Drenthe, Woningmarkt Nieuws en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s